Vážení zákaznici, v případě, že je zvolené odběrné místo či box zaplněno, může přepravce přesměrovat zásilku na jiné odběrné místo. Děkujeme za pochopení.

Babiččin sirup - Lesní směs 0,5l

Kód: SI26
Český výrobek Více za méně
Neohodnoceno
114 Kč 101,79 Kč bez DPH 228 Kč / 1 l
Skladem (22 ks)
Množstevní sleva
1 - 4 ks
114 Kč / ks
5 - 9 ks = sleva 2 %
111,72 Kč / ks
10 a více ks = sleva 4 %
109,44 Kč / ks
Ušetříte 0 Kč

Minimální trvanlivost do 08.2026

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dáváme si záležet na tom, aby naše Babiččiny sirupy chutnaly stejně tak dobře, jako by je uvařila naše babička, tedy poctivě a s patřičnou péčí! V těchto sirupech nenajdete jen vysoký podíl ovocné šťávy, ale také a především až nezvykle mnoho ovocné dužniny, která se v Babiččiných sirupech přirozeně usazuje! To vše je zaručeno díky šetrnému postupu, který dodržujeme u každé vyrobené lahve Babiččina sirupu. Díky pečlivě vybranému ovoci jsou naše sirupy nádherně a sytě zabarvené. Každý druh ovoce má svou typickou barvu, která v sobě ukrývá originální chuťový zážitek. Lahodné chutě a správně vyvážený podíl cukru předurčuje Babiččiny sirupy k všestrannému použití. Jejich využití se neomezuje na „pouhé“ přelití chlazenou vodou, ale dají se skvěle využít i jako topping na zmrzlinu, po zmrazení jako skvělá ovocná „dřeň“, a také jako přísada do jogurtů a pudinků. V chladnějším období je lze zalít horkou vodou, čímž se jen zvýrazní jejich ovocná chuť!

Popis:
Ovocný nápojový koncentrát s cukrem pro přípravu nealkoholického nápoje.

Složení:
Cukr, voda, černý rybíz, červený rybíz, ostružina, jahoda, malina

Nutriční hodnoty (na 100ml):
Energická hodnota: 917 kJ/ 272 kcal
Tuky: 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 58,5 g
z toho cukry: 58,5 g
Bílkoviny: 0,3 g
Vláknina: 0,5 g
Chlorid sodný (sůl): 0 g

Podíl ovocné složky:
40%

Výrobce:
Nature Notea s.r.o., Husitská 107/3, Praha – Žižkov 130 00

Země původu:
Česká Republika

Objem:
500ml

Doplňkové parametry

Kategorie: Ovocné sirupy
Záruka: Srpen 2026
Hmotnost: 0.9 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: